Het atelierToonaangevend in bruidsmode

De Bruidsstal heeft een stijlvolle, toonaangevende collectie trouwjaponnen en bruidsstoffen. In ons atelier kan ieder denkbaar model worden ontworpen en gemaakt. Uw eigen ideeen en onze ontwerpen: exclusiviteit staat bij ons voorop. Onze adviseuses helpen u graag bij het realiseren van de perfect passende trouwjurk naar uw smaak! Het is belangrijk dat uw bruidstoilet goed is afgestemd op de kleur van uw bruidsjurk. Wij zorgen ervoor dat uw schoenen, bruidskanten, handschoenen, tassen, hoeden en sluiers in de door u gewenste kleur gemaakt worden. Bovendien hebben we ook een uitgebreide collectie bruidslingerie. Zo bent u zeker van een perfecte combinatie op uw bruiloft! 


'Ook is het mogelijk uw bruidskinderen, bruidsmeisje of bruidsjonker, door ons aan te kleden. Informeer naar de vele mogelijkheden!'

Uw wensen zijn altijd
ons uitgangspunt
Wij ontvangen u in een ontspannen sfeer waarbij uw wensen centraal staan. Om u optimaal te kunnen adviseren werken we alleen op afspraak. Dan heeft u de tijd om in alle rust de bruidsjapon te vinden die bij u past. Kom eens langs in ons atelier voor een vrijblijvend gesprek en laat u verrassen door de talloze mogelijkheden in exclusieve bruidsmode en onze grote collectie stoffen. 

U bent van harte welkom!